Frivillig fællesskaber: Aalborg: Møde 2

06-06-2024 17:30 til 06-06-2024 21:00

Kære frivillig og ven af Lær for Livet

Første møde om et lokalt frivilligt fællesskab er blevet afholdt.

En stor tak til de skønne frivillige som mødtes med os og gav deres input til, hvorledes vi i fællesskab kan opbygge et værdifuldt og meningsgivende netværk af frivillige i Aalborg.

Resultaterne af workshoppen tydeliggør et behov for nærvær:

For det første har Lær for Livets frivillige brug for bedre kommunikation mellem dem og sekretariatet. En bedre kommunikation, skal være informerende om Lær for Livets processer, tiltag og arrangementer. Fx hvordan Lær for Livet og Aalborg Kommune er i dialog om visitationsprocessen for børnene i programmet – eller noget helt andet – hvilken Learning Camp børnene tilhører og hvilken man som frivillig selv skal deltage på.

For det andet har Lær for Livets frivillige brug for et netværk, så de bedre kan samarbejde. Et bedre samarbejde kan bidrage til at løfte kvaliteten af deres frivillige funktion. De frivillige har også brug for et fællesskab, hvor de kan sparre med hinanden. Det skal være et fællesskab, hvor de kan udveksle viden og erfaringer om børnene og de unge samt deres egen frivillige funktion med formålet om at hjælpe børnene og de unge i trivsel og udvikling.

Tilmelding til næste frivilligmøde torsdag den 6. juni:

Lær for Livet vil gerne invitere dig til næste frivilligmøde torsdag den 6. juni fra kl. 17.30-21.00. Frivilligmødet afholdes i De Frivilliges Hus på Hadsundvej 35.

Tilmeldt dig her.

Programmet er endnu ikke helt på plads, men vil inkludere et fagligt oplæg og fællesspisning.

Vi glæder os til at se dig! 

Med venlig hilsen

Mira (Teamleder for frivillighed) og Lærke (Konsulent for frivillighed)

LOGO

Deltager

Hvor

De Frivilliges Hus
Hadsundvej 35
9009 Aalborg
Danmark

Hvornår

Fra 06-06-2024 17:30
Til 06-06-2024 21:00

Arrangør

Lær for Livet
61 15 64 44
kontakt@laerforlivet.dk